söndag 18 maj 2014

VILKEN VECKA!!!


Oj oj, vilken fantastisk vecka det har varit. Alla Rävar och Hjortar har haft många fjärilar i magen och darriga ben inför våra musikalföreställningar, men vilka otroligt fina prestationer alla har bjudit på. Under våra fyra föreställningar har vi tillsammans uppträtt inför över 400 åskådare. Vi har sjungit, dansat och spelat teater. Vi har sålt biljetter, givit ut en bok och en CD-skiva. Vi har roligt och peppar varandra. Vi har kämpat och vi har fixat och vi har grejat och resultaten blev en helt makalös vecka som vi alla kommer att minnas för resten av våra liv. 
Jonas och jag vill tacka er alla föräldrar det enorma stöd ni varit under denna process. Tack också för att ni fixat rekvisita och skjutsat era barn till alla föreställningar och för att ni ställt upp i vått och torrt för att detta projekt skulle bli verklighet. Det är ett enormt samarbete döljer sej bakom varje föreställningar och varje lite pusselbit i det samarbetet är ovärderlig. TACK för allt ni gjort för oss! 

Nedan följer lite bilder som tagit backstage under våra föreställningar. Nu skall vi försöka samla oss för att mysa och njuta av våra sista lugna veckor i skolan.
Vi ses på måndag!

Hälsningar: Ida & Jonas och alla Rävar

Efter föreställningen hjälptes alla åt att bära all rekvisita tillbaka till skolan. Vi lastade ett släp fullt med grejor och bar och kånkade alla våra saker. Mycket jobb, men när det var gjort fick alla lön för mödan...


...för då blev det nämligen fest ute på skolgården med hamburgare och glass! HURRAAA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar