torsdag 8 maj 2014

EN KYLIG VÅRVECKA MED SIKTE PÅ MUSIKALEN...


Under veckan som gått har vi finslipat och jobbat med det sista inför musikalen. Det mesta sitter nu och på måndag är det dags för generalrepetition...Det är spännande tider för alla Rävar nu. Fyra föreställningar skall vi ge näst vecka och vi är laddade och redo!
I början av veckan hade vi besök av en teatergrupp som gav föreställningen "Bokhyllan" för oss. Det var en spännande pjäs som handlade om böckers magi. Vi har jobbat med Trulle och besökt Hjorthagen. Vi har hunnit skriva på dator och räknat matte. 
Äntligen har också våra fjärilslarver från England anlänt. De kom med posten i början av veckan och vi väntar nu på att de skall bli puppor så att vi kan flytta över dom till vår fina fjärilsbur. Vi hoppas få fem fina fjärilar vi kan släppa ut i det fria innan sommarlovet börjar!
På tisdagen började Michaela Björk hos oss. Hon är lärarstuderande och skall göra sin praktik hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att följa Rävarnas schema och finnas i klassen varje dag. Vi hälsar henne varmt välkommen och hoppas hon skall trivas hos oss!
Nedan följer lite bilder från veckans strapatser:

                              Trulleuppgifter i vårsolen...En teatergrupp förevisade pjäsen "Bokhyllan" för oss.


Skrivglädje!                                          Övning inför musikalen...

 

                                          ...och lite klurig matematik.                              Hej där, fjärilslarver!                                         En promenix till Hjorthagen...                                          För mera klurig matematik för knopp...                                         ...och kropp!


Ha de gott!
Önskar: Alla Rävar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar