fredag 9 oktober 2015

Bra vecka

Tyvärr slutade kameran förra veckan fungera så den här veckan finns det inga bilder som visar hur bra vecka vi haft.

Redan på måndag fick eleverna första gången beröm då de under bildlektionen gjorde ett superbra arbete. Snart blir det dags att få se deras fina alster från höstens tema då vernissage hålls.  

Berömmet och hejar-ropen fortsatte under onsdagen då Ulrika, som förra året hade idrott med Rävarna, träffade dem i och med att höstens MUGI-test hölls. Oj vad hon var glad att träffa dem igen! och Rävarna skötte sig exemplariskt :) 

På torsdag trodde jag inte det var sant då eleverna nästan vägrade att gå ut på rast och istället ville sitta inne och räkna addition med uppställning och växling. Några var till och med besvikna då de inte fick läxa till fredagen.

Många Rävar hade hela veckan sett fram emot torsdagens idrottslektion då Lindas version av Fångarna på fortet stod på schemat. På fredag morgon kom Linda och berättade att de hade varit jättekul att hålla lektionen, eftersom alla elever verkligen hade gett sitt allt.

Som grädde på moset avslutades veckan med att eleverna bakade äppelpaj på Eftis, som de även bjöd lärarna på. Mums vad gott! 

Tack kära Rävar för den här veckan! Nu fortsätter vi på samma sätt ännu i två veckor innan vi får höstlov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar