torsdag 6 februari 2014

Skriva, räkna, skida, skriva, räkna, skida, skriva...


Oj, vad vi varit produktiva denna vecka. Vi gick hårt ut redan på måndag morgon och fick lite respons samt en del nya uppgifter att jobba med av vår mentor Renata Chlumska. Hon var med oss via Skype och berömde alla Rävar för det fina jobb dom gjort i projektet "Mitt drömäventyr".
Så länge snön låg kvar på marken så har vi passat på och skidat så mycket vi bara har hunnit. Roligast var det att åka i backen och trots att det blev några vurpor så var humöret på topp!
På uteskolan gick vi till Blåbärsskogen för att jobba med matematik. Vi övade på tecknen större än, mindre än och lika med. Vi hade också tid för lite lek och bus i skogen och det var populärt.
Under veckan har också vår fina utställning "Mitt drömäventyr" vuxit fram ute i korridoren. Förutom alla fina bilder, texter och utrustningslistor har vi också förevisat en filmsnutt vi gjort som väckt stort intresse bland andra elever i skolan. Det är kul att se!
Nedan följer några bilder från veckan som gott.

Med tungan rätt i mun blir bokstäverna fina.Klassen är samlad för att Skypa med Renata Chlumska.


Vi satte genast igång med de nya uppgifterna hon gav oss.


Några vurpor i backen avskräcker inte Rävarna.


Ett hurtigt gäng som tar ut det sista av snön som finns kvar.Johanna Innerfors är på praktik hos oss och hjälper till i klassen.


Kluriga spel på gång.


Under veckan växte vår utställning "Mitt drömäventyr" fram.


På vandring till Blåbärsskogen.


Utematte på gång.Är det större än eller mindre än?


Lek och bus i skogen är alltid uppskattat.


...och samtal med goda vänner förgyller ens dag.


Ha det så bra önskar
Ida, Jonas och Johanna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar