fredag 14 oktober 2016

Vecka 41

Bloggen

Den här veckan har vi haft många roliga saker på våra lektioner och raster. På lektionerna så har vi t.ex haft NO-prov och engelska-förhör. Och sen på gympan den här veckan så har vi haft bollspel och lite mer vi inte kommer ihåg just nu. 

Det vi kommer ihåg mest från den här veckan är NO-provet och engelska-förhöret och gympan.

Den här veckan har många i rävarna lärt sig nya saker t.ex 8 och 9 gånger tabell fast det är bara för några som dom är nya. Vi har blivit bättre på att rita och såna saker också.

Det här är en hälsning till rävarna!

Hej rävar. Den här veckan har varit jättebra och vi har haft bra arbetsro tycker vi faktiskt! Och vi vill bara säga att vi vill att ni ska fortsätta så här fast ändå tänka lite mer på arbetsron.

//Noah och Embla. 
Hoppas ni har ett gott liv och helg!

PS. Hoppas vi ses //Barak obama

Denna vecka har vi arbetat med nordisk mytologi. Jättespännande! Jag måste säga att era barn var jätteduktiga och de mindes väldigt mycket från tidigare arbete som de har gjort. Jätteroligt tycker jag att de kunde återberätta och minnas tillsammans :)


På No har vi under några veckor arbetat med olika träd. Nu var det dags för dem som ville att få presentera sina texter i klassen. En bra övning att våga prata inför hela klassen. Skapandet av våra akvarium börjar lida mot sitt slut....allt blir inte alltid som man tänkt sig, men resultaten blir jättebra och super fina!Ha en trevlig helg allesammans!

Kramar från mig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar