fredag 4 september 2015

Vecka 36

I år har Rävarna två lektioner bild varannan måndag och två lektioner småslöjd varannan måndag. Vi hoppas att det här upplägget kommer att ge oss mer tid att arbeta med våra alster och komma i i processen bättre än om vi varje vecka hade 45 minuter bild och 45 minuter småslöjd. Förra veckan var det dags för bild och temat var speedteckning:


Den här veckan var det sedan dags för småslöjd och vi började göra ryatavlor. Vi arbetade så intensivt med våra ryaknutar att bilderna tyvärr inte blev tagna.

Måndagen var startskottet för Rävarnas simlektioner. På måndag morgon samlades alla Rävar på skolgården för att tillsammans med Linda och Johanna åka till Åkersbadet. Efter ett par timmar kom Rävarna mycket glada och nöjda tillbaka till skolan och jag hoppas och tror att det i fortsättningen kommer att uppskattas lika mycket :)

På fredag var det dags för den årliga klassfotograferingen. Vi hade redan på torsdag tjuvstartat och tagit ett skolfoto. Vi väntar nu med spänning på att få se vårt klassfoto och våra porträttfoton!
Tack alla Rävar för en jättebra vecka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar