torsdag 28 maj 2015

Sommarexpedition!

På onsdag var det äntligen dags för sommarens expedition! Förväntansfulla elever, föräldrar och lärare samlades i Krampan för att paddla 6km. I och med att det var lite motvind blev det för en del lite längre än 6km. Expeditionsledarna Juho och Julia gissade att att de som paddlade längst närmade sig ca 12km...

Efter lunchen var det dags att sätta sig på cyklarna och cykla 11km tillbaka till Krampan. Eleverna var superduktiga på att cykla och det gick verkligen undan. 

Väl i mål fick vi äta goda hamburgare och de modigaste tog sig ett dopp i sjön, även om de tyckte att det var ganska kallt.

Jag är otroligt stolt över alla elever som klarade expedition galant och jag hoppas att de även själva är stolta över det! Jag ser redan fram emot fler äventyr tillsammans med er Rävar :)

Här nedan följer några bilder från expeditionen


 
Förberedelser inför paddlingen


Vi paddlade lugnt iväg i svag motvind (Tack Kylle för bilden)

LunchpausRedo att cykla ivägTack vare alla fina skyltar som dök upp med jämna mellanrum hade vi bra koll på hur långt vi ännu skulle cykla

Väl framme smakade det gott med hamburgare
Tack till Ulrika, Juho och Julia som fixat en jättefin expedition! Ett tack går även till alla duktiga föräldrar som ställde upp under dagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar