fredag 19 december 2014

JULLOV


Den sista veckan före jul har vi haft en riktig tomteverkstad i klassen. I måndags hade vi genrep inför de kommande julfesterna och allt det sista föll på sin plats. På tisdag kväll var det sedan dags! Då hade f-klasserna, ettorna, tvåorna och treorna julfest i Mariefreds kyrka. Vi var väldigt glada att se att kyrkan fylldes med förväntansfull publik. Alla elever gjorde verkligen sitt bästa och gav allt för att bjuda publiken på ett stämningsfullt och vackert program. Förskoleklasserna spelade upp julspelet för oss. Vi i åk 1 sjöng två sånger; ”Våran tomte” och ”Jag såg mamma kyssa tomten”. Tvåorna sjöng ”Bjällerklang” och därefter fick vi besök av självaste Lucia och hennes följe.
I onsdags gjorde hela åk 1 en utflykt till Hammarens IP där vi åkte skridskor.

På torsdagen dansade hela skolan ringlekar. Vi bjöds också på en god jullunch. Däremellan hade vi pyssel i olika stationer hela dagen. Riktigt trevligt!

Nu inleds det av många efterlängtade JULLOVET och jag vill passa på att tacka alla elever och föräldrar i Rävklassen för den gångna höstterminen! Det har varit toppen att få vara er lärare! På vårterminen tar Hanna över som klassens lärare och jag önskar er varmt lycka till!

God Jul och ett riktigt Gott Nytt År! 
Kramar från Christel 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar